Människans bästa vän när du behöver renovera hemma.

Hunden – människans bästa vän!

Har du funderat på eller redan fått en fin hund? Den som tar en kort promenad, i valfri stad i Sverige, i vårt avlånga land, ser snabbt att ”alla” går med hund i koppel. Det gäller både i storstäderna och mindre orter ute på landet. Det har väl knappast undgått någon att en positiv sak som Pandemin förde med sig, så var det att vi fick upp ögonen för vad hundarna kan föra med sig till oss. En hund, gör ju att vi kommer ut och går, även när vi har blivit ombedda att isolera oss. En hund gör oss på gott humör om vi har blivit nedstämda och deprimerade av att isolera oss. En hund är ett härligt sällskap för alla som har varit singlar under pandemin.

Snart är våren här – på riktigt

Och nu när pandemin äntligen är över, kommer nästa underbara sak; våren är snart här. Allt blir lättare både för dem som har hund, och dem som inte har hund. Och med våren brukar det sättas igång med renoveringar av hus, tak och fasader. Man får hoppas att de som renoverar ser till att skaffa sig ordentliga fasadställningar när de ska arbeta med att måla om fasaderna, eller renovera tak, så de inte ramlar ner och slår sig halvt fördärvade. Det brukar vara ett sedvanligt vårtecken när man hör grannarna spika och hamra på sina hus.

Vara husägare är ansvarsfullt

Att äga ett hus är som alltid, ett stort ansvar. Och många är de villaägare som inte riktigt kan slappna av då det alltid krävs att man renoverar, lappar och lagar för att huset ska fortsätta vara fint, behålla sitt värde och var fint. Det går så fort för ett hus att tappa i värde, om fasaden är sliten, taket inte håller tätt eller om tomten inte är fin. Att vara husägare innebär att man hela tiden har jobb att göra hemmavid.