bokföring i Stockholm viktigt om man har ett hunddagis

Upptagen med hunddagisverksamhet?

Att driva ett hunddagis är ganska lönsamt. Den som är hundägare vet att man inte sällan är tvungen att lägga mellan 3-4000 kronor/månad, vilket är bra mycket mer än vad man betalar för ett vanligt dagis för småbarn. Räddningen där är att det finns ett maxtak, vilket inte finns när man ska bekosta ett hunddagis. Och man får inte lämna en hund ensam längre än 5 timmar, enligt lagen. Så man är så illa tvungen att anlita ett hunddagis om man har hund.

Hundarna är glada över sällskap på dagarna

Och de allra flesta hundar är glada över att få sällskap av andra hundar och få god motion under dagarna. Därför är det ganska så god ekonomi att bedriva ett hunddagis, särskilt om du gillar hundar. Och våra hundar ger ju oss så mycket. Om du ser till att vara snäll mot din hund så får du kärlek tillbaka. Det är med hundar som med barn; slösar man sin kärlek på dem så blir de snälla och fina tillbaka.

Mycket att ordna med ett hunddagis

För den som har ett hunddagis är det mycket som ska ordnas. De flesta hundägare vill att hundarna ska ha fina rum, att de är rena och snygga, så att inte hunddagiset luktar illa. Hundarna ska ha varsin matskål för att inte hundarna ska slåss om maten, och också ha varsin skål med vatten. De vill också ha en egen plats där de kan vila, så att städa blir viktigt för alla som håller sig med ett hunddagis. Behöver du hjälp med redovisning av hunddagisets ekonomi? Då kan du anlita en redovisningsbyrå som hjälper dig med det. Läs mer här: metricaccounting.se/bokforing-stockholm/.